Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термометр, призначений для коптильні. Встановлюється на кришку (або в іншому зручному місці) побутової коптильні через силіконову прокладку (в комплекті) для герметичності. Термометр необхідний для зняття температурних показників всередині коптильні, так як кожен продукт має свій температурний і тимчасової діапазони приготування.
Овочі: 10 - 15 хв при t - 60 - 70 ˚С;
Риба: 20 - 30 хв при t - 60 - 70 ˚С;
Птах: 35 - 45 хв при t - 80 - 85 ˚С;
М'ясна продукція: 50 - 60 хв при t - 90 - 100 ˚С;
Сало: 35 - 40 хв при t - 75 - 90 ˚С;
Морепродукти: 20 - 30 хв при t - 60 - 70 ˚С.
При наявності термометра в коптильні домашнього копчення, приготування продуктів стане набагато простіше і професійніше.