Кількість
|
Вартість
|
||
|
До цієї коптильні йде в комплекті:
1. Тріска для копчення (вільха) - 1 кг;
2. Термометр професійний – 1 шт
КОПТИЛЬНЯ ПРОФЕСІЙНА, ОРІЄНТУВАНА НА КЛАСИЧНЕ ПРОВЕСНЕ КОПЧЕННЯ. ІЗ ХАРЧОВОЇ НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛИ ТОВЩИНОЮ 1.5 ММ 360X360X580 З крихкою «БУДИНОЧКОМ». ПОСИЛЕНЕ ДНО 3.0 ММ! Вибір споживача та відповідно топ продажів, за рахунок посиленого дна та конструктивної рамки для провісного копчення! За одне приготування можна закоптити 7 м'ясних баликів чи шматків сала по 1 кг. Або, наприклад, 7 скумбрій по 500 гр.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Укомплектована термометром!
- Разове завантаження продукту м'ясо/риба: 7/5.5 кг
- Вага: 12.1 кг
- Товщина металу: 1.5 мм (Дно: 3 мм!)
- Розміри габаритні: 360 x 360 x 580 мм
- Розміри коптильної камери: 310 х 310 х 500 мм
- Кількість рівнів грат: 3
- Об'єм коптильної камери: 48 літрів
Комплектація:
- Піддон для стікання жиру – 1 шт.
- Грати для продуктів - 3 шт.
Коптити продукти провісним способом - споконвічний метод, що дає найкращі результати. Ця коптильня має спеціальну конструкцію для розвішування продуктів. Крім цього в коптильні передбачені 3 яруси знімних грат для укладання продуктів.
Кришка «будиночком» захищає копченість від крапель конденсату. Товщина стінки даної коптильні становить 1.5 мм, дно виконане з нержавіючої сталі завтовшки 3 мм, що значно підвищує її надійність і термін експлуатації (до 35 років). Великий обсяг коптильної камери (48 літрів) дозволяє коптити 6-8 кг продуктів за один раз. У коптильні передбачені 3 яруси грат для укладання продуктів та 7 гаків для підвішування баликів, сала, стегенець та інших продуктів. Кришка будиночком запобігає потраплянню конденсату на продукти, завдяки чому не псуватиметься їх смак і колір.
ОСОБЛИВОСТІ ДАНОЇ МОДЕЛІ Відстань між ярусами становить 15 см - на решітках зручно розміщувати крупнокускові продукти: м'ясо, сало та інші. Спеціальна цільна конструкція дозволяє легко витягувати одночасно всі продукти з коптильні, що дуже зручно в процесі експлуатації. Знімні решітки дозволяють розвішувати продукти на гачках, використовуючи нижні яруси для розкладки продуктів. Можна використовувати перший ярус Можна використовувати перший і другий ярус Розвішуйте великі продукти, не використовуючи грати. За одне виготовлення до 7 кг м'ясної продукції!
Універсальність - основна перевага даної моделі, за що і сподобалася нашим споживачам! Внутрішня рамка коптильні робить її легкою та зручною в експлуатації - розміщуйте продукти на сітках або розвішуйте на гачках перед копченням. Після копчення дайте продукту дозріти діставши конструкцію з продуктом з коптильні лише одним рухом!