Кількість
|
Вартість
|
||
|
У цій книзі Ви знайдете багато секретів і тонкощів приготування смачних домашніх копчених делікатесів! 288 сторінки в твердій палітурці зроблять Вас професіоналом в домашньому копченні, вялении, солінні і маринуванні продуктів! Так само в ній Ви знайдете докладний опис технології холодного і гарячого копчення, соління, маринування, а також безліч рецептів приготування м'яса, птиці, риби, грибів, сиру, фруктів. Бастурма та шинка, карбонад і сирокопчені окіст, копчені лящ і щука, ковбаски і сало, копчені шпик і грудинка, пастрома і пашина, копчена курка і качка - Ваш стіл буде ломитися від всіляких делікатесів! Корисне доповнення - схеми переносних і стаціонарних коптилень, які можна спорудити як вдома, так і на дачі.