Кількість
|
Вартість
|
||
|
До цієї коптильні йде в комплекті:
1. Тріска для копчення (вільха) - 1 кг;
2. Термометр професійний – 1 шт.
Коптильня професійна Royal Smoking – копчення без обмежень.
Для тих, хто потребує максимум – для справжніх майстрів! Триярусні, всі решітки незалежні (можна використовувати одночасно як одну сітку, так і дві або три штуки за один цикл копчення. Висока кришка "Будиночок" з системою провісного копчення з трьох напрямних з легкістю розмістить 12 гачків з необхідним продуктом. Обсяг коптильної камери дозволить за один цикл приготувати до 15 кг м'ясної продукції чи 12 кг рибної.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Разове завантаження продукту м'ясо/риба: 15/12 кг
- Товщина стінки 2 мм
- Вага: 21 кг
- Розміри габаритні: 560 х 410 х 550 мм
- Розміри коптильної камери: 500 х 350 х 430 мм
- Кількість рівнів грат: 3
- Об'єм коптильної камери: 62 літри + об'єм кришки Будинком 22 літри
- Укомплектована термометром.
Розміри коптильної камери:
- Висота – 430 мм;
- Довжина – 500 мм;
- Ширина – 350 мм;
Коптіть до 15 кг продуктів за один раз завдяки об'єму коптильної камери 62 літри + об'єм кришки Будинком 22 літри! Висока кришка будиночком збільшує корисний обсяг коптильні - Ви можете додатково розмістити 1-2 курки на другому ярусі ґрат. Матеріал корпусу – харчова нержавіюча сталь завтовшки 2 мм. Надійність гарантовано. Коптильня прослужить Вам понад 25 років.
У коптильні під кришкою розташовані 3 горизонтальні напрямні з розташованими на них 12 гаками, на яких розвішуються продукти і коптяться у підвішеному стані. Споконвічний перевірений часом метод копчення! КОПТИЛЬНЯ ОБЛАДНАНА ТЕРМОМЕТРОМ ДЛЯ ПОВНОГО КОНТРОЛЮ НАД ПРОЦЕСОМ КОПЧЕННЯ. Контроль температури є важливим моментом для досягнення ідеального смаку продуктів. Градусник дозволяє точно контролювати температуру всередині коптильні та готувати першокласні копченості.
КРИШКА «БУДИНОЧКОМ» — ЗАХИСТ ВІД КАПЕННОГО КОНДЕНСАТУ+ДОДАТКОВИЙ КОРИСНИЙ ОБСЯГ КОПТИЛЬНОЇ КАМЕРИ
Жодних крапель конденсату. Краплі стікають по скатах кришки в гідрозатвор, не забруднюючи продукти. Копчення без обмежень. Для тих, хто потребує максимум – для справжніх майстрів! Триярусні, всі решітки незалежні (можна використовувати одночасно як одну сітку, так і дві або три штуки за один цикл копчення. Висока кришка "Будиночок" з системою провісного копчення з трьох напрямних з легкістю розмістить 12 гачків з необхідним продуктом. Обсяг коптильної камери дозволить за один цикл приготувати до 15 кг м'ясної продукції чи 12 кг рибної.