Графік роботи:

 

Понеділок - субота  з 9.00 до 19.00

Неділя - вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

До цієї коптильні йде в комплекті:

1. Тріска для копчення (вільха) - 1 кг;

2. Термометр професійний – 1 шт.

Коптильня професійна Royal Smoking – копчення без обмежень.

Для тих, хто потребує максимум – для справжніх майстрів! Триярусні, всі решітки незалежні (можна використовувати одночасно як одну сітку, так і дві або три штуки за один цикл копчення. Висока кришка "Будиночок" з системою провісного копчення з трьох напрямних з легкістю розмістить 12 гачків з необхідним продуктом. Обсяг коптильної камери дозволить за один цикл приготувати до 15 кг м'ясної продукції чи 12 кг рибної.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Разове завантаження продукту м'ясо/риба: 15/12 кг
  • Товщина стінки 2 мм
  • Вага: 21 кг
  • Розміри габаритні: 560 х 410 х 550 мм
  • Розміри коптильної камери: 500 х 350 х 430 мм
  • Кількість рівнів грат: 3
  • Об'єм коптильної камери: 62 літри + об'єм кришки Будинком 22 літри
  • Укомплектована термометром.

Розміри коптильної камери:

  • Висота – 430 мм;
  • Довжина – 500 мм;
  • Ширина – 350 мм;

Коптіть до 15 кг продуктів за один раз завдяки об'єму коптильної камери 62 літри + об'єм кришки Будинком 22 літри! Висока кришка будиночком збільшує корисний обсяг коптильні - Ви можете додатково розмістити 1-2 курки на другому ярусі ґрат. Матеріал корпусу – харчова нержавіюча сталь завтовшки 2 мм. Надійність гарантовано. Коптильня прослужить Вам понад 25 років.

У коптильні під кришкою розташовані 3 горизонтальні напрямні з розташованими на них 12 гаками, на яких розвішуються продукти і коптяться у підвішеному стані. Споконвічний перевірений часом метод копчення! КОПТИЛЬНЯ ОБЛАДНАНА ТЕРМОМЕТРОМ ДЛЯ ПОВНОГО КОНТРОЛЮ НАД ПРОЦЕСОМ КОПЧЕННЯ. Контроль температури є важливим моментом для досягнення ідеального смаку продуктів. Градусник дозволяє точно контролювати температуру всередині коптильні та готувати першокласні копченості.

КРИШКА «БУДИНОЧКОМ» — ЗАХИСТ ВІД КАПЕННОГО КОНДЕНСАТУ+ДОДАТКОВИЙ КОРИСНИЙ ОБСЯГ КОПТИЛЬНОЇ КАМЕРИ

Жодних крапель конденсату. Краплі стікають по скатах кришки в гідрозатвор, не забруднюючи продукти. Копчення без обмежень. Для тих, хто потребує максимум – для справжніх майстрів! Триярусні, всі решітки незалежні (можна використовувати одночасно як одну сітку, так і дві або три штуки за один цикл копчення. Висока кришка "Будиночок" з системою провісного копчення з трьох напрямних з легкістю розмістить 12 гачків з необхідним продуктом. Обсяг коптильної камери дозволить за один цикл приготувати до 15 кг м'ясної продукції чи 12 кг рибної.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Коптильня "Royal Smoking" на 15 кг продукту - 560х410х550 мм, триярусна нержавіюча з високою кришкою!

В наявності
Артикул: РС20
5 831 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Ціна 5831.00
Наявність В наявності
Артикул моделі РС20
Виробник KOPTILOV
Страна производитель Україна
Источник дыма тирса, тріска
Материал Харчова нержавіюча сталь
Срок службы 20 років
Толщина материала 2 мм
Висота 55 см
довжина 56 см
Ширина 41 см
Источник тепла відкритий вогонь, пальники
Количество уровней 3
Конструкция Збірно-розбірна
Вага 21 кг
Тип копчения гаряче копчення

Адресна доставка курʼєром Нової Пошти

Доставка "Нова Пошта":

Більш детальна інформація на сторінці "Оплата і доставка"

  • Безготівковий розрахунок (оплата на рахунок)
    100% оплата на розрахунковий рахунок:
    ФОП КОЛЕСНИК І. М.
    IBAN UA053515330000026004015909058, ГРУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", М.ХАРКІВ,
    МФО 351533, ЄДРПОУ 2282814041
  • Онлайн-оплата банківською карткою 
  • Післяплата

Більш детальна інформація на сторінці "Оплата і доставка"

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.